LÆS MERE

Ferieboliger på
Trøjborg Hovedgård

Type A1 & A2

Tag dine nærmeste med på en hyggelig bondegårdsferie på en gammel herregård i Sønderjylland. Gården drives i dag økologisk med både planteavl og malkekobesætning. Lejlighederne er lyse og smukt indrettede og er placeret i hovedbygningen. Gården ligger i naturrige omgivelser, og der er gode fiskesteder i omegnen. Vadehavet ligger kun seks kilometer mod vest, og Trøjborg Slotsruin kan ses fra gårdens port.

Vi kan tilbyde to lækre lejligheder, som er indrettet med tre (Type A1 - 33 kvm) og to (Type A2 - 30 kvm) senge, køkken, hyggekrog samt bad og toilet.
Der er mulighed for ekstra opredning i begge lejligheder. Pris: 35 ,- pr. døgn.

Dagspris


500,- (max 4 pers)
Ugepris


2.900,-
Morgenmad
Voksen/Barn

50,- / 25,-
(Ovenstående priser er inkl. linned, håndklæder og el. Ekstra linned og håndklæder er 75,-/sæt)

Værelser

Vi har også to ekstra værelser med to senge hver, hvis du beslutter dig for at tage børnebørn, svigerbørn, onkler og tanter, forældre eller bedsteforældre med på en hyggelig bondegårdsferie. Værelserne ligger også i hovedbygningen og er placeret på samme gang som lejlighederne, men med separat bad og toilet.

Værelset er ligeledes en glimrende løsning, hvis du blot ønsker en behagelig og rolig nats søvn, før du fortsætter din udforskning af det naturrige Sønderjylland, det nært beliggende Vadehav, Trøjborg Slotsruin og de flotte, gamle og charmerende sønderjyske byer.

Dagspris


300,- (2 pers)
Morgenmad
Voksen/Barn

50 ,- / 25 ,-
(Ovenstående priser er inkl. linned, håndklæder og el. Ekstra linned og håndklæder er 75,-/sæt)

Værelser

Vi har også to ekstra værelser med to senge hver, hvis du beslutter at tage børnebørn, svigerbørn, onkler og tanter, forældre eller bedsteforældre med på en hyggelig bondegårdsferie. Værelserne ligger også i hovedbygningen og er placeret på samme gang som lejlighederne, men med separat bad og toilet.

Værelset er ligeledes en glimrende løsning, hvis du blot ønsker en behagelig og rolig nats søvn, før du fortsætter din udforskning af det naturrige Sønderjylland, det nært beliggende Vadehav og de flotte, gamle og charmerende sønderjyske byer.

Dagspris pr. person


125 ,-
Morgenmad
Voksen/Barn

50 ,- / 25 ,-
(Nedenstående priser er inkl. linned og el. Ekstra linned er 75,- pr. sæt)

Telt & Campingvogn

Medbring telt eller egen campingvogn eller lej hos os. Tag familien med på telt- og campingferie i hyggelige og rolige omgivelser i den sønderjyske natur. Vores telt- og campingpladser er placeret på gården, så der er rig mulighed for at gå opdagelse. Leje af campingvogn er inkl. linned, strøm og håndklæder.

Pris pr. nat
Indtil 12 år

25 ,-
Pris pr. nat
Voksen

40 ,-
Pris pr. nat
Leje af campingvogn

300,- (2 pers)
Morgenmad
Voksen/Barn

50 ,- / 25 ,-

Kontakt os allerede i dag

Vi sætter pris på alle henvendelser

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(